Laadukas yhteistyö menestyksen taustalla

Yksi Pohjoismaiden johtavista mobiilijärjestelmien toimittajista

Semel Osakeyhtiö perustettiin Suomessa vuonna 1971 ja nykyisin se toimii yhtenä johtavista mobiilijärjestelmien toimittajista Pohjoismaissa. Semelin erikoisosaaminen painottuu maksu-, mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmiin, joita toimitetaan usein hyvin vaativissa olosuhteissa toimivien asiakasyritysten käyttöön. Kotimaassamme liikennöivistä takseista yli 50% luottaa Semel-maksujärjestelmiin, ja Pohjoismaissa järjestelmiä käyttävien taksien määrä kohoaa yli 7000 kappaleeseen.

Erityisen vaativat olosuhteet

Kuljetusalan ja taksiyhtiöiden toimintaympäristö asettaa  erityiset vaatimukset maksujärjestelmien kehittämiselle. Järjestelmän keskeytymätön toiminta on yrittäjälle elintärkeä ominaisuus, sillä taksamittari on taksin kassajärjestelmä. Liikkuvan ajoneuvon haasteena on myös normaalia voimakkaampi laitteistoihin kohdistuva mekaaninen rasitus. Tietoliikenteen jatkuvuus on turvattava erilaiset häiriötekijät kuten katvealueet, tunnelit ja parkkihallit huomioiden. Laitteistojen käyttötarve on ympärivuorokautinen, jolloin mahdolliset huoltovälit ovat harvassa.

Yhteistyöllä parhaaseen lopputulokseen

Taksien vapaa kilpailu on tuonut markkinoille aivan uusia vaatimuksia ja ratkaisuja. Semel vastaa mobiilien maksujärjestelmien haasteisiin vuosikymmenten kokemuksella, vieden kehitystyötä jatkuvasti ja vakaalla otteella eteenpäin. Hyvänä yhteistyökumppanina toimii Seita Technologies, jonka erikoisosaamiseen lukeutuu käyttökohteeseen optimoitujen maksujärjestelmien toimitus. Seitatech on jo aikaisemmin toiminut niin kuljetus- kuin henkilökuljetusalan kumppanina. Yhteistyön tuloksena Semel tarjoaa käyttäjille markkinoiden monipuolisimman ja edistyksellisimmän ratkaisun tarjoamalla taksamittarijärjestelmän palveluna, jolloin  taksitoimintaan suunnitellut laitteet ja ohjelmistot täyttävät vaativimmankin liikennöitsijän tarpeet nyt ja tulevaisuudessa.

“Meillä ja Semelillä on yhteinen näkemys siitä, että asiakasympäristön toimivuus on ensisijaisen tärkeää. Seitatech tarjoaa ensisijaisesti räätälöityjä, huolellisesti suunniteltuja ratkaisuja, joilla vastaamme asiakkaan esittämään tarpeeseen”, kertoo Seita Technologiesin hallituksen puheenjohtaja Mikko Laaksonen.

Yritysten välisen yhteistyön tuloksena kehitellyt maksupäätteet palvelevat ammattiautoilijoiden tarpeita tällä hetkellä niin Suomessa, Ruotsissa, kuin Norjassakin. Kaikkiaan laitteita on käytössä yli 250 ajoneuvossa.

“Seitatechin kanssa työskenteleminen on sujunut kaikin puolin jouhevasti. Yhteinen kehitysprojekti sekä laitteiden käyttöönotto etenee toivotulla tavalla. Odotamme yhteistyön syventyvän niin henkilökuljetuksen kuin muidenkin kuljetusalan hankkeiden parissa tulevaisuudessa”, kommentoi Semel Oy:n projektipäällikkö Janne Asikainen.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Ole meihin yhteydessä!

Juha Ahlroos, myyntijohtaja
juha.ahlroos@seitatech.fi
+358 (0)44 235 2869

Juha Ahlroos

Scroll to top