Tulevaisuuden maksu

LUOTETTAVAT JA TURVALLISET MAKSUPÄÄTTEET MAAHANTUOJALTA

Kasittely
yhteistyo
Acquirer

Laadukkaat maksupäätteet edullisesti

SEITA tarjoaa Pohjoismaihin ja Baltian alueelle laadukkaita ja korkeatasoisia Castles Technology Ltd Co:n maksupäätteitä. Castles Technology Co Ltd:n maksupäätteisiin luottavat maailmanlaajuisesti lukuisat suuryritykset. Tutustu teknologiapartnerimme kotisivuihin tästä linkistä.

Kotimaassa Castles Technologyn tuotteita löydät esimerkiksi Tuurin kyläkaupasta, Hartwallin juoma-automaateista sekä lukuisilta liikennöitsijöiltä, parturi-kampaamoilta, ravintoloilta ja pienemmiltä kauppiailta ympäri maan.

Hintamme maksupäätteille ovat erittäin kilpailukykyiset muiden maksupäätevalmistajien tuotteisiin verrattuna ja toimitusaikamme alan keskiarvoon verrattuna lyhyt.

Avoin kutsu jälleenmyyjille

Esitämme tässä yhteydessä avoimen kutsun kaikille maksupäätteiden jälleenmyyjille ja kassaintegraattoreille: Tule tutustumaan Castlesin päätteisiin ja juttelemaan maksupalveluista Helsingin toimistollemme. Laita viestiä osoitteeseen contact@seitatech.fi tai pirauta: +358 29 3700 220, niin katsotaan sopiva aika.

Katso maksupäätemallit täältä

Tietoturva edellä

SEITAN toimittamat maksupäätteet sekä niissä käytettävät SEITAN maksupääteohjelmistot täyttävät korttimaksamiselle asetetut tiukat tietoturvavaatimukset.

Kaikissa SEITAN maksupäätteissä on kirkas värinäyttö sekä mobiili- ja lähimaksuominaisuudet. Lisäominaisuuksina tarjoamme mm. usean yrittäjän moniajon samalta päätteeltä, tippauksen ja vuororaportit.

SEITAN maksupäätepalvelu sisältää vakiona kauppiaalle maksutapahtumien tietoturvallisen välittämisen ympäri vuorokauden, pilvipohjaisen raportointipalvelun, SEITAN maksupääteohjelmistolisenssin sekä asiantuntevan teknisen tuen.

Kuusi kauppiassopimusvaihtoehtoa

SEITAN maksupäätepalvelu mahdollistaa kauppiaan valita kauppiassopimus useamman tilittäjäpankin (acquirer) välillä. Kun valitset maksupäätteen SEITALTA ovat tilittäjäpankkivaihtoehtoina Nets, Elavon, Swedbank, Handelsbanken, Bambora ja Teller.

Scroll to top