Masterpass

Masterpass verkkomaksut osaksi Seitatechin palveluja

Maksamisen teknologiaratkaisuja tuottava Seitatech aloittaa Masterpass verkkomaksujen tarjoamisen. Masterpass on Mastercardin globaali digitaalinen alusta verkko- ja in-app maksujen vastaanottamiseen.

Yhteistyö Mastercardin kanssa tulee vastauksena verkkomaksuja vaivaavaan konversio-ongelmaan: Lähes 70% kaikista verkko-ostoksista jätetään kesken. Seitatech hakee tähän ratkaisua yhteistyössä Mastercardin kanssa tarjoamalla yrityksille saumattomia Masterpass verkkomaksuja, jolloin kuluttajan ei tarvitse enää syöttää tarkkoja korttitietoja jokaisen oston yhteydessä.

 

Yhteistyö tuo helpon tavan vastaanottaa verkkomaksuja

Masterpass on laajalti käytetty mobiililompakko, jonka ympärille on rakennettu useiden pankkien omat mobiilimaksuapplikaatiot. Uusi yhteistyö antaa verkkokaupoille mahdollisuuden tarjota varmoja, vaivattomia ja turvallisia maksuja asiakkailleen. Masterpass checkout -nappula verkkokaupassa ratkaisee monia verkkomaksamiseen liittyviä ongelmia, tehden ostamisesta yksinkertaista ja nopeaa, samalla säilyttäen korkeimman tason tietoturvan. Tämä onkin helpoin tapa tavoittaa suomen yleisimpiä maksukortteja ja mobiililompakoita käyttävät asiakasvirrat.

Seitatechin teknologialla mahdollistetaan Masterpass maksujen välitön käsittely yritysten verkkosivuilla. White-label -palvelutuottajana Seita tarjoaa kauppiaille helpon tavan ottaa verkkomaksut osaksi omia palvelujaan.

 

Yhteistyö on tärkeä osa Masterpass:in Suomen lanseerausta

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyömme tuloksena Seitatech pääsee tarjoamaan globaalia, digitaalista maksualustaamme suomalaisille kauppiaille” sanoo Mats Taraldsson, Mastercard Nordics & Baltics:in markkinakehitysjohtaja.

Masterpass on julkaistu jo 34 maassa, joista 19 on Euroopassa. Maalimanlaajuisesti näitä maksuja ottaa vastaan jo yli 340 000 kauppiasta. Alusta lanseerataan pian useissa uusissa maissa, joista Suomi on yksi.

 

Maksamisen palvelujen luonnollinen kehityssuunta

Seitatech näkee yhteistyön luonnollisena jatkumona yrityksen nykyisille palveluille. ”Masterpass sopii täydellisesti yhteen strategiamme kanssa, tuoden sekä kuluttajan että palveluntarjoajan käyttöön tehokkaan, turvallisen ja helpon maksamismenetelmän” kertoo Seitatechin toimitusjohtaja Sakari Parre.

Parre nostaa esille myös yhteistyön pitkän aikavälin vaikutuksia, kehuen yhteistyökumppanin uudenlaista toimintatapaa: ”Mastercardin innovatiivinen lähestymistapa ja tahto kehittää fintech-alan teknologiakumppanuuksia sopii erinomaisesti Seitan tulevaisuuden visioon.” Hän korostaakin yhteistyön kasvavaa merkitystä muuttuvassa maksuekosysteemissä.
 

Vastaus verkkokaupan konversio-ongelmaan

Tulevaisuudessa maksaminen tulee siirtymään enenevässä määrin verkkoon ja erinäisiin mobiilimakusovelluksiin. Masterpassin etu on sen mobiililompakon laaja-alaisessa toiminnassa. Masterpassin ympärille rakennettuja pankkien maksusovelluksia voi tänä päivänä käyttää verkko- ja mobiilimaksamisen lisäksi myös kivijalkamyymälöissä. Hyvä toiminnallisuus ja laaja käyttäjäkunta tekevät Masterpassista erinomaisen valinnan verkkokaupan maksamiseen.

Monet verkkokaupan ongelmat liittyvät maksamisen vaikeuteen. Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan jopa 70% kaikista verkko-ostoksista jätetään kesken maksuvaiheessa. Mastercardin vastaus tähän ongelmaan on poistaa ostotapahtumaan johtavat välivaiheet. Masterpass pohjaisia sovelluksia käyttävät kuluttajat pääsevätkin maksamaan helpolla ja turvallisella tavalla, syöttämättä kaikkia kortti- ja toimitustietoja jokaisen oston yhteydessä. Tiedot säilytetään sen sijaan turvallisesti Masterpass mobiililompakossa. Maksuprosessin sujuvoittaminen vähentää kesken jätettyjä ostotapahtumia, lisäten verkkokauppojen konversiotasoa ja näin ollen myyntiä.

 

Lanseeraus 2017 keväällä

Seitatech hoitaa maksujenvälityksen teknisen toteutuksen, tarjoten maksunvälittäjille valmiin palvelupaketin verkkomaksujen toteutukseen. Yhteistyön tavoitteena on tuoda helpot verkkomaksut niin kuluttajien, kauppiaiden kuin jälleenmyyjienkin saataville. Seitatech aloittaa Masterpass toiminnallisuuksien lanseeraamisen toisen vuosineljänneksen alussa valikoitujen jälleenmyyjien kanssa.

 

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Sakari Parre, toimitusjohtaja
Seita Technologies Oy
+358 40 041 7220
sakari.parre@seitatech.fi

 
Seita Technologies Oy on suomalainen maksamiseen erikoistunut ohjelmisto- ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Yritys tarjoaa maksualan white-label teknologiapalveluja jälleenmyyjien käyttöön. Seitatechin ylläpitämiä ohjelmistoratkaisuja löytyy laajalti Suomen myynti- ja bensiiniautomaateista sekä vähittäiskaupan myyntipisteistä. www.seitatech.fi

Tietoa kirjoittajista:

Toomas Selkänen

Toomas on maksamisen teknologiasta kiinnostunut markkinointiasiantuntija. Hän purkaa maksualan aiheita maallikon näkökulmasta.

Scroll to top