Etsitkö luotettavaa maksualan yhteistyökumppania?

TUTUSTU SEITATECHIN TOIMINTAAN

Seitatech pähkinänkuoressa

Seitatech on sähköisiin maksujärjestelmiin erikoistunut suomalainen ohjelmistotalo. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme syvällistä alan asiantuntemusta ja kokonaisvaltaisia white-label maksuratkaisuja, tavoitteenamme edistää asiakasyrityksemme omaa arvonluontia. Maksualalle pyrkivä tai siellä kasvua havitteleva yritys saa Seitasta erinomaisen yhteistyökumppanin.

Organisaatiomme koostuu kokeneista maksualan ammattilaisista, sekä maksamisen ja vähittäiskaupan teknologiaan erikoistuneista ohjelmistokehittäjistä. Toimiala-asiantuntemuksen ja dynaamisen työkulttuurimme ansiosta, pysymme aina nopeasti kehittyvän maksualan aallonharjalla, valmiina tarjoamaan moderneja ratkaisuja asiakkaillemme.

Seitatech on sitoutunut tarjoamaan palveluja, jotka täyttävät vaativimmatkin compliance- ja tietoturvastandardit. Tästä näyttönä, Seitatech on PCI-DSS sertifioitu palvelutarjoaja, Visa Merchant Agent, Visa Member Agent, Amex Authorized Processor sekä Mastercard Compliant Service Provider.

Visio

Visio

Maksaminen on digitalisoitunut vauhdilla ja nopea kehitys tulee jatkumaan. Tulevaisuudessa maksetaan ajasta ja paikasta riippumatta erilaisia tunnisteita hyväksikäyttäen, niin fyysisessä ympäristössä kuin virtuaalimaailmassakin. Maksujärjestelmät moninaistuvat ja meidän roolimme on auttaa asiakkaitamme maksamisen optimoinnissa tarjoamalla siihen juuri oikeat työvälineet.

Seitatech_visio (2)
Runner_trans2

Missio

Missio

Haluamme integroida maksamisen huomaamattomaksi osaksi kokonaisuutta siten, että kuluttaja voi helposti, turvallisesti ja nopeasti maksaa juuri haluamallaan tavalla. Maksaminen ei kuitenkaan ole kuluttajalle pääasia, eikä kukaan oikeastaan edes halua tuhlata rahaa. Näin ollen, tavoitteenamme on tehdä asiakkaan maksutapahtumasta niin huomaamatonta ja kustannustehokasta kuin mahdollista.

Sakari Parre

Sakari Parre - Toimitusjohtaja

Sakarilla on pitkä kokemus pankkien ja kaupan alan maksuratkaisujen kehittämisessä, mikä tarjoaa Seitalle tarkkaa ymmärrystä maksualan digitaalisen disruption kehityssuunnasta. Oltuaan ensimmäisten Ingenico välittäjien joukossa, myöhemmin globaaliksi muodostuneessa toimitusverkostossa, Sakari Parre perusti Suomen ensimmäisen toimittajariippumattoman PSP alustan.

sakari.parre@seitatech.fi

Mikko Laaksonen

Mikko Laaksonen – Teknologiajohtaja

Mikolla on vuosikymmenten kokemus IT palveluhallinnasta ja maksuratkaisujen kehittämisestä. Hänen pitkään kokemukseen pohjautuva tekninen visio tarjoaa Seitalle yksilöllisen näkemyksen tämän päivän teknologian hyödyntämisestä liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa. Seitan teknologiajohtajana Mikko seuraa eri teknologioiden kehitystä ja arvioi niiden potentiaalia uusien ratkaisujen toteuttamisessa.

mikko.laaksonen@seitatech.fi

Markus Laaksonen CBDO

Markus Laaksonen – Kehitysjohtaja

Markus johtaa Seitan kehitysosastoa, huolehtien projektien ajantasaisesta valmistumisesta. Hänen johdollaan tehdään tulevaisuuden maksutavoista totta.

markus.laaksonen@seitatech.fi

Timo Keinanen

Timo Keinänen – Talousjohtaja

Timolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus asiakaspalvelusta ja vähittäiskaupan teknologiasta, sekä kriittisten tukiratkaisujen toimittamisesta suurille kaupan alan toimijoille. Timo on Seitatechin kirstunvartija ja hänen kauttaan kulkee koko yrityksen talous. Tämän lisäksi Timo vastaa yrityksen henkilöstöhallinnosta ja toimii Seitan koulutuspäälikkönä.

timo.keinanen@seitatech.fi

Tai kysy lisätietoja osoitteesta:

contact@seitatech.fi

Scroll to top