Missä-meillä-maksetaa - seitatech

Seitatechin maksuratkaisuihin luottavat niin suuret kuin pienemmätkin toimijat

Isoimmat päivittäiset maksuohjelmistojamme liiketoiminnassaan käyttävät kauppiaat ovat mm. kotimainen ja ulkomainen öljy-yhtiö, kotimainen panimo- ja virvoitusjuomateollisuus, päivittäistavarakaupat sekä suuret kotimaiset liikennöitsijät. Pienimmät maksupalveluamme käyttävät kauppiaat ovat kausiluonteisia torimyyjiä, pop up -yrittäjiä, yhden hengen parturikampaamoita ja pieniä ravintoloita.

Seitatechin kilpailuetuna ovat mm. helppo ja nopea tavoitettavuus, ensiluokkainen asiakaspalvelu sekä yhteistyökumppaneidensa edut huomioon ottava liiketoimintamalli.

Seitatechin tekninen ammattitaito (mm. oma Payment Gateway) ja compliance osaaminen (mm. PSD2, RTS, 3DS2) ovat huipussaan, josta kertovat jo pelkästään sen tilittäjäpankkiyhteistyökumppaneina (Acquirer) toimivat tunnetut ja luotettavat maksualan jätit kuten Swedbank, Elavon, Nets, Bambora, Handelsbanken ja Teller.

Tähän päälle Seitatech on lisäksi erittäin tiukat PCI DSS tietoturvavaatimukset täyttävä kotimainen maksupalveluntarjoaja (Payment Service Provider) ja Seitatechin asiantuntijoiden koodaamat maksuohjelmistot täyttävät korttimaksualan tiukat ja pakolliset PCI PA-DSS vaatimukset.

Kirsikkana kakun päällä Seitatech on Visa Merchant Agent, Visa Member Agent, Amex Authorized Processor ja Mastercard Compliant Service Provider.

Seitatechin ammattitaitoon luotetaan laajasti niin suurten kuin pienempien kauppiaiden keskuudessa.

Mikäli etsit tai harkitset korttimaksuratkaisua omaan liiketoimintaasi, olethan rohkeasti meihin yhteydessä. Toteutamme PSD2 vaatimukset täyttävät maksuratkaisut niin kivijalkakauppoihin, mobiiliin kuin verkkomaksamiseenkin.

 

- Seitan tiimi

Scroll to top