Kar_Peltola_Seitatech

Miten korttimaksamista säädellään vuonna 2020?

Seitatechin Legal, Compliance and Finance Manager Kari Peltola kouluttaa Helsingin seudun kauppakamarin koulutuksessa 25.3.2020.

Koulutus käsittelee mm. korttimaksamista osana 2020 luvun sähköistä maksujenvälitysjärjestelmää, korttimaksamisen historiaa ja tämän päivän korttimaksubisneksen liiketoimintamalleja Suomessa.

Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä: https://www.kauppakamarikauppa.fi/miten-korttimaksamista-saadellaan-vuonna-2020-25-3-2020.html

Tunnetko korttimaksamisen nelikenttämallin osapuolet ja sopimussuhteet sekä 2020 luvun sääntelyn kohdistumisen eri korttimaksamisen osapuolien (korttiyhtiöt, issuerit, kuluttajat, acquirerit, kauppiaat ja maksupalveluntarjoajat)?

Koulutus on suunnattu kaikille asiantuntijoille ja päätöksentekijöille, jotka haluavat selkeän kokonaiskuvan, mistä korttimaksamisessa on kyse, miten korttimaksamista tällä hetkellä säädellään ja millainen rooli eri toimijoilla on tässä ekosysteemissä. Tilaisuus sopii niin yritysten, pankkien, maksualan kuin julkisen sektorin edustajille sekä korttimaksamisasioiden parissa työskenteleville juristeille ja konsulteille.

Tilaisuudessa kuulet mm.:

  • Mitkä ovat kauppiaan kannalta pakolliset sopimukset korttimaksujen vastaanottamiseen kivijalka-, mobiili- tai verkkokaupassa?
  • Mikä on PCI (Payment Card Industry) -sääntelyn rooli korttimaksamisessa verrattuna EU- ja kansallisen tason sääntelyyn?
  • Miten AML- ja KYC-sääntelyt liittyvät korttimaksamiseen?
  • Miten korttimaksamisessa huomioidaan kuluttajansuoja?
  • Miten GDPR ja PSD2 vaikuttivat korttimaksamisen sopimuksiin?
  • Mikä taho korttimaksamista valvoo ja miten vastuunjako eri toimijoiden välillä jaettu?

- Seitan tiimi

Lisätietoja:

Kari Peltola
kari.peltola@seitatech.fi

Scroll to top