mobilepay vending

MobilePay yhteistyö laajentaa Seitatechin palvelutarjontaa

Maksamisen teknologiaratkaisuja tuottava Seitatech aloittaa yhteistyön MobilePay:n kanssa–tuodakseen mobiilimaksamisen vähittäiskauppoihin. Yhteistyö tulee vastaamaan mobiilimaksutapojen kasvavaan kysyntään kuluttajien keskuudessa. Sopimus tuo maksupalvelujen jälleenmyyjille mahdollisuuden ottaa sovellus osaksi omaa palvelutarjontaansa.

 

MobilePay yhteistyö tekee mobiilimaksujen vastaanottamisesta helppoa

MobilePay on laajalti käytetty mobiilimaksutapa, joka on saavuttanut suuren suosion kuluttajien välisissä rahansiirroissa. Alkava yhteistyö mahdollistaa saumattomat mobiilimaksut yli 450 000 suomalaiselle ja 3,4 miljoonalle pohjoismaiselle applikaation käyttäjälle.  Tämä avaa vähittäiskauppiaille pääsyn nopeasti kasvavaan, puhelimella maksavaan asiakasvirtaan. Jälleenmyyjät saavat lisähyötyä sovelluksen monipuolisesta maksutarjonnasta, mobiililompakon tarjotessa helpompaa maksamista niin verkossa, mobiiliapplikaatioissa kuin kivijalassakin.

Seitatechin teknologialla mahdollistetaan MobilePayn käyttö kumppaniemme päätteissä ja automaateissa. Yhteistyö tarjoaa myös erinomaisen maksuratkaisun yrityksille, joilla on toimintaa sekä verkossa että myymälässä, kiitos sovelluksen laajan toiminnallisuuden.

 

Kumppanuuden kautta kasvua

MobilePaylla ollaan innoissaan uudesta kumppanuudesta Seitatechin kanssa ja sen tuomista mahdollisuuksista tarjota palvelu yhä useamman suomalaisen asiakkaan ja jälleenmyyjän käyttöön.

”Uskomme, että mobiilimaksaminen on yhä suositumpaa tulevaisuudessa. Seitatechin kanssa voimme tarjota myymälöissä ja automaateissa mahdollisuuden maksaa mutkattomammin”, MobilePay Suomen myynnin ja kumppanuuksien johtaja Anniina Heinonen toteaa.

 

Vähittäiskaupassa monipuoliset maksutavat ovat välttämättömyys

Seitatechin toimitusjohtaja Sakari Parre korostaa uuden sopimuksen tuomia hyötyjä yrityksen asiakkaille. Hänen mukaansa: ”Seitan maksuteknologiaa käyttävät palveluntarjoajat pystyvät MobilePayn avulla tarjoamaan asiakkailleen uuden ja tehokkaan maksutavan.” Parre myös varoittaa, kuinka toiminnallisuuden puuttuminen voi hankaloittaa vähittäiskaupan liiketoimintaa mobiilimaksujen yleistyessä.

Yhteistyö yritysten välillä mahdollistaa mobiilimaksujen vastaanottamisen entistä laajemmalla mittakaavalla. ”MobilePayn kanssa tehtävä yhteistyö palvelee Seitan monikanavaisuuteen tähtäävää strategiaa”, korostaa Parre. ”Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tuoda lisää palveluja asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme arvoketjuun”.

 

Mobiililompakoiden käyttö lisääntyy

Tulevaisuudessa maksaminen tulee siirtymään enenevässä määrin erinäisiin mobiilimaksusovelluksiin. Näin ollen, myös vähittäiskaupan tulee olla valmiina tarjoamaan kuluttajille relevantteja maksupalveluja.

MobilePay sai räjähtävän lähdön Suomessa, kuluttajien välisiin rahansiirtoihin keskittyneenä maksusovelluksena. Tämän ansiosta se on yksi tämän hetken käytetyimmistä mobiililompakoista. Sovellus tarjoaakin erinomaisen aloituspisteen vähittäiskaupan mobiilimaksujen lanseeraamiseen.

Mobilepay hyödyntää maksupäätteiden bluetooth tai NFC -etälukuominaisuutta, maksamisen tapahtuessa luottokorttien lähimaksujen tavoin, mutta ilman ostorajoitusta. Seitatech tuottaa teknologian MobilePay-maksujen vastaanottamiseen tarjoten jälleenmyyjille helpon tavan vastaanottaa mobiilimaksuja.

 

Lanseeraus 2017 keväällä

Seitatech aloittaa MobilePay-toiminnallisuuksien lanseeraamisen toisen vuosineljänneksen alussa valikoitujen jälleenmyyjien kanssa. Seitatechin ratkaisu tekee mobiilimaksujen käyttöönotosta helppoa ja vaivatonta, laitteiden päivityksen onnistuessa langattomasti verkon kautta ilman kalliita lisälaitteita.

 

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Sakari Parre, toimitusjohtaja
Seita Technologies Oy
+358 40 041 7220
sakari.parre@seitatech.fi

Anniina Heinonen, myynti- ja kumppanuustiimin johtaja
MobilePay, Danske Bank
+358 (0)50 422 3122
anniina.heinonen@mobilepay.fi

 

MobilePay on käytössä yli 3,8 miljoonalla kuluttajalla Pohjoismaissa ja 450 000 suomalaisella. Se toimii niin kuluttajien välisissä rahasiirroissa kuin myymälöissä, ravintoloissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissakin. Pohjoismaissa sovellus on käytössä yli 40 000 kauppiaalla ja noin 6 000 verkkokaupassa. MobilePay on Danske Bankin omistama tavaramerkki ja sitä voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. www.mobilepay.fi

 

Seita Technologies Oy on suomalainen maksamiseen erikoistunut ohjelmisto- ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Yritys tarjoaa maksualan white-label teknologiapalveluja jälleenmyyjien käyttöön. Seitatechin luomia ratkaisuja löytyy laajalti Suomen myynti- ja bensa-automaateista sekä vähittäiskaupan myyntipisteistä. www.seitatech.fi

Tietoa kirjoittajista:

Toomas Selkänen

Toomas on maksamisen teknologiasta kiinnostunut markkinointiasiantuntija. Hän purkaa maksualan aiheita maallikon näkökulmasta.

Scroll to top