Kiinnostavatko maksamisen uudet tuulet?

TULE MEILLE TÖIHIN

Haasteita ja mahdollisuuksia

Seitatech on maksujärjestelmien pioneeri. Meillä pääset oppimaan toimialan parhailta ja toteuttamaan haastavia tulevaisuuden maksamiseen liittyviä kehitysprojekteja. Etsimme jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä tiimiimme, ole siis yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus.

Seitatech on erinomainen työpaikka

Seitatechin dynaamisen yrityskulttuurin keskiössä on sen matala hierarkia. Seitalla ajatuksia pääsee pallottelemaan niin toimitusjohtajan, kuin työharjoittelijan kanssa. Avointa ajatustenvaihtoa tukee yrityksemme rento työilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki.

Meillä jokaisen työpanoksella on merkitystä. Seitalla pääset toteuttamaan vaativia ja vastuullisia kehitysprojekteja maksualan parhaiden tukijoukkojen kanssa.

Tule mukaan seuraamaan aitiopaikalta sähköisen maksamisen murrosta ja ole osana kehittämässä tulevaisuuden maksujärjestelmiä kanssamme.

yhteistyo

Avoimet työpaikat:

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA / -YLLÄPITÄJÄ

SEITATECH on 2012 perustettu 100% kotimainen korttimaksujen välittäjä, maksupäätetoimittaja sekä ohjelmisto- ja maksuratkaisujen tuottaja. Olemme erikoistuneet maksupääteohjelmistoihin, sähköisiin maksujärjestelmiin ja tulevaisuuden maksutekniikoiden toteuttamiseen.

Etsimme nyt järjestelmäasiantuntijaa / -ylläpitäjää maksuliikennesovelluksille. Toimenkuva rakentuu hakijoiden osaamisen ja soveltuvuuden mukaan. Sopii myös vastavalmistuneille.

Odotamme, että

  • olet innostunut oppimaan uutta ja kasvattamaan osaamistasi.
  • pystyt omatoimiseen ongelmien selvittelyyn.
  • osaat työskennellä ryhmässä ja hoidat omat työsi tunnollisesti.
  • ymmärrät sen, että kaiken keskiössä ovat tyytyväiset asiakkaamme.

Soveltuvuuden mukaan tehtäviisi kuuluu:

  • maksuliikenne aineiston ongelmien selvittely
  • järjestelmien ja tietoliikenneverkkojen ylläpitotehtävät
  • osallistumista järjestelmän kehitykseen asiantuntijan roolissa

Arvostamme:

  • tietoturvaosaamista
  • kokemusta Azure pilviympäristöstä
  • kokemusta linux palvelimista

Miksi meille?

Tarjoamme erittäin mielekkään työilmapiirin alansa ehkäpä mukavimpien kollegojen parissa hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingissä. Meillä pääset kasvamaan mielenkiintoisen alan parissa eikä kilpailukykyisen palkkauksen myötä arjen sujumistakaan tarvitse liikaa murehtia.
Dynaamisen yrityskulttuurimme keskiössä on matala hierarkia. Meillä ajatuksia pääsee pallottelemaan niin toimitusjohtajan, kuin työharjoittelijan kanssa. Avointa ajatustenvaihtoa tukee yrityksemme rento työilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki.

Tule mukaan seuraamaan aitiopaikalta sähköisen maksamisen murrosta ja ole osana kehittämässä tulevaisuuden maksujärjestelmiä kanssamme.
”Meillä jokaisen työpanoksella on merkitystä.”
Hakemukset palkkatoiveineen + CV pyydämme lähettämään 31.12.2020 mennessä osoitteeseen mikko.laaksonen@seitatech.fi.

Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Laaksonen puh 040 5542 529.

Lähetä avoin hakemus

Seitatech etsii jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä alati kasvavaan kehitystiimiimme. Lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamistasi. Uuden kehitysprojektin starttaaminen voi olla juuri sinun työpanoksestasi kiinni!

Scroll to top