allekirjoitus

Kiinnostavatko maksamisen uudet tuulet?

TULE MEILLE TÖIHIN

Haasteita ja mahdollisuuksia

Seitatech on maksujärjestelmien pioneeri. Meillä pääset oppimaan toimialan parhailta ja toteuttamaan haastavia tulevaisuuden maksamiseen liittyviä kehitysprojekteja. Etsimme jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä tiimiimme, ole siis yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus.

Seitatech on erinomainen työpaikka

Seitatechin dynaamisen yrityskulttuurin keskiössä on sen matala hierarkia. Seitalla ajatuksia pääsee pallottelemaan niin toimitusjohtajan, kuin työharjoittelijan kanssa. Avointa ajatustenvaihtoa tukee yrityksemme rento työilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki.

Meillä jokaisen työpanoksella on merkitystä. Seitalla pääset toteuttamaan vaativia ja vastuullisia kehitysprojekteja maksualan parhaiden tukijoukkojen kanssa.

Tule mukaan seuraamaan aitiopaikalta sähköisen maksamisen murrosta ja ole osana kehittämässä tulevaisuuden maksujärjestelmiä kanssamme.

yhteistyo

Avoimet työpaikat:

SEITATECH on 2012 perustettu 100% kotimainen korttimaksujen välittäjä, maksupäätetoimittaja sekä ohjelmisto- ja maksuratkaisujen tuottaja. Olemme erikoistuneet maksupääteohjelmistoihin, sähköisiin maksujärjestelmiin ja tulevaisuuden maksutekniikoiden toteuttamiseen.

Haemme projektipäällikköä, jolla on kokemusta:

  • Maksamisen prosesseista joko kaupan tai maksuliikennepalveluiden puolelta, sekä/tai
  • Moderneista sovelluskehityksen menetelmistä

Arvostamme sinussa sitoutumista tavoitteisiin ja aikatauluihin, sekä erityisesti asiakaslähtöistä näkemystä, jolla rakennat yhteistyötä luontevasti eri kumppanien kanssa.

Tavoitteenamme on parantaa maksamisen tulevaisuutta ratkoen samalla asiakkaiden haasteita muuttuvassa maailmassa. Projektipäällikkönä pääset kehittämään ja rakentamaan tätä näkemystä Pohjoismaiden ja Baltian alueella.

Tehtävän edellytyksenä on:

  • Hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito
  • Aiempi työkokemus mainituilta osaamisen alueilta (olemme kiinnostuneita myös tulevaisuuden lupauksista, jotka haluavat tutustua maksamisen maailmaan)

Eduksi luemme aiemman kokemuksen projekteista, toteutuksista tai muista vastaavista asiantuntijatehtävistä seuraavilla liiketoiminta-alueilla:

  • Maksuliikennepalvelut
  • Vähittäismyynti
  • Verkkokauppa
  • Tietoturva

Teet yhteistyötä kumppaniemme kanssa maksukokemuksen parantamiseksi kansainvälisesti erilaisissa liiketoimintaprosesseissa ja ohjaat tuotehallintaamme asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vastuullesi kuuluvat kykyjesi mukaan projektin johtamisen lisäksi valvonta, raportointi ja tekninen suunnittelu.

Sinulla on tehtävään soveltuva joko vahva projektijohtamisen osaaminen tai muuten soveltuva tekninen kokemus, sekä kykenet itsenäiseen päätöksentekoon.

Miksi meille?

Tarjoamme erittäin mielekkään työilmapiirin alansa ehkäpä mukavimpien kollegojen parissa hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingissä. Meillä pääset kasvamaan mielenkiintoisen alan parissa eikä kilpailukykyisen palkkauksen myötä arjen sujumistakaan tarvitse liikaa murehtia.

Dynaamisen yrityskulttuurimme keskiössä on matala hierarkia. Meillä ajatuksia pääsee pallottelemaan niin toimitusjohtajan, kuin työharjoittelijan kanssa. Avointa ajatustenvaihtoa tukee yrityksemme rento työilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki.

Tule mukaan seuraamaan aitiopaikalta sähköisen maksamisen murrosta ja ole osana kehittämässä tulevaisuuden maksujärjestelmiä kanssamme.

”Meillä jokaisen työpanoksella on merkitystä.”

Pyydämme lähettämään CV:si ja työpaikkahakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen careers@seitatech.fi viimeistään perjantaina 4.8  2023.

Lisätietoja avoimista työtehtävistä antaa toimitusjohtaja Sakari Parre, yhteydenotot sähköpostilla.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä avoin hakemus

Seitatech etsii jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä alati kasvavaan kehitystiimiimme. Lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamistasi. Uuden kehitysprojektin starttaaminen voi olla juuri sinun työpanoksestasi kiinni!

Scroll to top