allekirjoitus

Kiinnostavatko maksamisen uudet tuulet?

TULE MEILLE TÖIHIN

Haasteita ja mahdollisuuksia

Seitatech on maksujärjestelmien pioneeri. Meillä pääset oppimaan toimialan parhailta ja toteuttamaan haastavia tulevaisuuden maksamiseen liittyviä kehitysprojekteja. Etsimme jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä tiimiimme, ole siis yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus.

Seitatech on erinomainen työpaikka

Seitatechin dynaamisen yrityskulttuurin keskiössä on sen matala hierarkia. Seitalla ajatuksia pääsee pallottelemaan niin toimitusjohtajan, kuin työharjoittelijan kanssa. Avointa ajatustenvaihtoa tukee yrityksemme rento työilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki.

Meillä jokaisen työpanoksella on merkitystä. Seitalla pääset toteuttamaan vaativia ja vastuullisia kehitysprojekteja maksualan parhaiden tukijoukkojen kanssa.

Tule mukaan seuraamaan aitiopaikalta sähköisen maksamisen murrosta ja ole osana kehittämässä tulevaisuuden maksujärjestelmiä kanssamme.

yhteistyo

Avoimet työpaikat:

SEITATECH on 2012 perustettu 100% kotimainen korttimaksujen välittäjä, maksupäätetoimittaja sekä ohjelmisto- ja maksuratkaisujen tuottaja. Olemme erikoistuneet maksupääteohjelmistoihin, sähköisiin maksujärjestelmiin ja tulevaisuuden maksutekniikoiden toteuttamiseen.

Haemme riveihimme Android-ohjelmistokehittäjää

Hallitset jo ainakin muutaman vuoden kokemuksella Android ohjelmistojen kehityksen ja kommunikoit sujuvasti myös ihmisten kanssa sillä tiiviissä yhteisössämme tiimihenki ja asiakastyytyväisyys ovat meille erittäin tärkeitä. Vaikka osaat ratkaista ongelmia itsenäisesti, halusi oppia on silti vielä voimissaan.

Tarkistuslista odotuksistamme:

 • kokemusta Android sovelluskehityksestä
 • kokemusta Java-ohjelmoinnista
 • halua oppia uusia asioita ja parantaa osaamistasi
 • kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti
 • olet joukkuepelaaja hyvillä ihmissuhdetaidoilla, ja ymmärrät, että tärkein asia on asiakastyytyväisyys.

Lisäpisteitä saat alakohtaisesta- tai seuraavanlaisesta kokemuksesta:

 • kokemusta Microsoft Azuresta
 • kokemusta Backend-kehityksestä
 • kokemusta korkean saatavuuden ratkaisujen kehittämisestä
 • kokemusta korkean turvallisuuden ratkaisujen kehittämisestä
 • kokemusta pilvipalveluratkaisuista
 • kokemusta ketteristä menetelmistä

Miksi meille?

Tarjoamme erittäin mielekkään työilmapiirin alansa ehkäpä mukavimpien kollegojen parissa hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingissä. Meillä pääset kasvamaan mielenkiintoisen alan parissa eikä kilpailukykyisen palkkauksen myötä arjen sujumistakaan tarvitse liikaa murehtia.

Dynaamisen yrityskulttuurimme keskiössä on matala hierarkia. Meillä ajatuksia pääsee pallottelemaan niin toimitusjohtajan, kuin työharjoittelijan kanssa. Avointa ajatustenvaihtoa tukee yrityksemme rento työilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki.

Tule mukaan seuraamaan aitiopaikalta sähköisen maksamisen murrosta ja ole osana kehittämässä tulevaisuuden maksujärjestelmiä kanssamme.

”Meillä jokaisen työpanoksella on merkitystä.”

Lähetä avoin hakemus

Seitatech etsii jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä alati kasvavaan kehitystiimiimme. Lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamistasi. Uuden kehitysprojektin starttaaminen voi olla juuri sinun työpanoksestasi kiinni!

Scroll to top