Seita Academy

SEITA Academy on syntynyt

Kuten vuodenvaihteessa uhkailimme, SEITA Academy on nyt täällä! Laajennamme asiantuntijapalvelujemme koulutusosiota tarjoamalla enemmän valmennuksia, useammilta koulutusorganisaatioilta ja entistä laajemmilta aihealueilta.

Akatemian toiminta käynnistyy toukokuussa paljon kehutulla UL-TS:n Mobile Payments Masterclassilla. Koulutus on äärimmäisen ajankohtainen juuri nyt, kun mobiilimaksaminen on leviämässä lähes jokaiseen maksupäätteeseen. Tämän jälkeen valmennukset siirtyvät lyhyelle kesätauolle ja jatkuvat taas syksyllä erittäin onnistuneen EMV & Contactless -kurssin uusinnalla.

Alkuvuodesta järjestetty EMV -koulutus saikin osallistujilta erittäin hyvää palautetta ja päätimme positiivisten kommenttien innoittamina rohkaistua ottamaan pikauusinnan jo syyskuussa. Koulutus sisältää sähköisen maksamisen kehittäjille ja testaajille elintärkeää osaamista EMV -standardista, sekä siihen liittyvästä testaamisesta.

 

Erinomaista palautetta ensimmäiseltä kurssilta

31.1-1.2.2017 järjestetty EMV -valmennus sai erittäin positiivisen vastaanoton kurssin osallistujilta. Erityisesti koulutuksen hyötyjä tuoreille maksualan kehittäjille ja testaajille alleviivattiin.

Pantteri
Timo, Paolo ja pantteri

Koulutuksen piti UL Transaction Securityn Paolo Arienti. Paolo keräsi osallistujilta paljon kehuja. Erityisesti hänen teknologiaa ja liiketoiminnallista puolta yhdistävää asiantuntemustaan kiiteltiin.

Koulutus alkoi tiiviillä katsauksella maksualaan ja EMV:n perusteisiin. Löylyä lyötiin lisää kun päästiin EMV:n turvallisuusmekanismeihin ja liiketoiminnallisiin päätöksiin. Ensimmäinen päivä päätettiin tuhdilla selvityksellä EMV arkkitehtuurista ja varojen liikuttamisesta.

Toinen päivä oli edellistä edistyneempi tarjoten tietoa kryptografiasta, Issuerin auktorisoinnista ja arvioita EMV:n tulevaisuudesta. Lisäksi osallistujat pääsivät laittamaan opitut asiat käytäntöön case -harjoitteiden muodossa.

Koulutus järjestetään uudestaan tulevana syksynä (29.-30.8.2017). Jos siis missasit alkuvuoden kurssin, nyt on mahdollisuutesi päivittää EMV osaamisesi tähän päivään.

 

SEITA Academy kiihdyttää toimintaansa uusien yhteistyökumppaneiden avulla

Syksystä alkaen voit odottaa entistä enemmän Seitan järjestämiä maksualan, projektitoiminnan ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen liittyviä koulutuksia.

Yhteistyö UL Transaction Securityn kanssa sai alkunsa Seitan omasta koulutustarpeesta. Teknologiajohtajamme Mikko Laaksonen kävi koeajamassa yrityksen EMV ja PSD2 valmennukset ja oli vaikuttunut koulutusten sisällöistä ja yleisestä laadusta. UL-TS tunnetaankin alan tärkeimpänä koulutusorganisaationa, ja sen ympäri maailmaa järjestettäviin avoimiin koulutuksiin matkustetaan hyvinkin kaukaa.

Ajatus koulutusyhteistyöstä alkoi Seitan halusta tarjota lisäkoulutusta omille työntekijöilleen. Ylijäävät paikat päätettiin tarjota yhteistyökumppaneillemme ja muille alan toimijoille. Näin löydettiin erinomainen tapa tuoda UL-TS:n avoimet koulutukset myös Suomeen huomattavasti edullisemmin.

 

Maksamisen ratkaisut edellyttävät myös projektinhallintaa

Projektivarikon kanssa alkavan uuden yhteistyön historia juontaa myös juurensa Seitan omakohtaisesta kokemuksesta. Järjestimme viime kesänä työntekijöillemme tiimityöskentelyn parantamiseen keskittyneen Projektipaja –valmennuksen, minkä toteutti Projektivarikko Oy. Yhden päivän mittaisen herättelyn seurauksena sisäinen viestintämme parani ja projektien toteuttaminen tehostui.

Kun aloimme etsiä uusia koulutuskumppaneita, oli Projektivarikko luonnollinen valinta. Toiveenamme on, että myös yhteistyökumppanimme sekä asiakkaamme pääsevät kehittämään omaa projektitoimintaansa Projektivarikon erinomaisissa valmennuksissa. Ensimmäinen Projektoripaja –valmennus toteutetaan alkavana syksynä Helsingissä.

 

I L O A työyhteisöön – jokainen meistä ansaitsee palautteen

Vuorovaikutustaitojen merkitys korostuu entisestään niin työelämässä kuin siviilissä. Kun tekniikka on tekniikkaa ja projektit hoidetaan ammattimaisesti, niin kaiken kruunaa asiakastyössäkin tärkeät vuorovaikutustaidot.

Käynnistämme syksyllä tutkitusti vaikuttavan Syväjohtaminen -vuorovaikutusvalmennuksen, minkä ensisijaisena päämääränä on auttaa ihmistä itseään kehittymään oman käyttäytymisensä kriittisessä arvioinnissa ja vuorovaikutustaitojensa kehittämisessä. Valmennus soveltuu niin johtajille, esimiehille kuin asiantuntijoillekin. Takaamme, että tästä valmennuksesta saat konkreettisia työkaluja oman käyttäytymisesi kehittämiseen.

 

Kahvitauko
Kahvitauko hyvässä seurassa

Koulutukset jatkuvat toukokuussa

Koulutukset jatkuvat toukokuussa UL:n Mobile Payments -valmennuksella tutussa paikassa Pitäjänmäen Taitotalolla. Seuraavaan valmennukseen ilmoittautuminen on auki ja kehotankin kaikkia koulutuksesta kiinnostuneita panemaan viestiä yhteydenottolomakkeellamme tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen contact@seitatech.fi. Voit myös suoraan ilmoittautua haluamallesi kurssille TÄÄLTÄ.

Tietoa kirjoittajista:

Toomas Selkänen

Toomas on maksamisen teknologiasta kiinnostunut markkinointiasiantuntija. Hän purkaa maksualan aiheita maallikon näkökulmasta.

Scroll to top