suomi100tonnia

Seitatech mukana Suomi100tonnia -kampanjassa!

Seita Akatemia on mukana Oppia.fi’n järjestämässä Suomi100tonnia -kampanjassa, jonka seurauksena annamme jokaisesta koulutuksestamme yhden ilmaisen paikan sopivimmalle hakijalle. Maksuala kaipaa kipeästi tuoretta asiantuntemusta ja tämä hanke on erinomainen tilaisuus lähteä kehittämään tarvittavaa osaamista.

Kampanja tarjoaa yksityishenkilöille hyvän tilaisuuden kartuttaa uutta asiantuntemusta, vaikkapa projektityöstä tai vaativista maksamisen konsepteista. Vilkaise esimerkiksi ensikuussa toteutettava projektityön valmennus tai parin kuukauden päästä pidettävä, UL Transaction Securityn luennoima Mobile Payments Masterclass.

 

Oikeus oppimiseen kuuluu kaikille

Oikeus oppimiseen kuuluu kaikille. Me Seitatech’illä haluamme omalta osaltamme kunnioittaa 100-vuotisen Suomen juhlavuotta ja olla mukana rakentamassa maata, jossa kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Tämän vuoksi lahjoitamme Suomi 100 tonnia -paikan syksyn kaikista koulutuksista sitä eniten tarvitsevalle.

Osaavat ihmiset ovat myös maksualan kehittymisen edellytys. Muuttuva toimiala vaatii entistä enemmän kansainvälisen tason asiantuntijoita, minkä vuoksi uskomme kampanjan hyödyttävän kaikkia.

 

Suomi100tonnia -koulutuksista potkua urallesi

Seitan toimitusjohtaja Sakari Parre kommentoi Suomi 100 tonnia osallistumistamme näin:

”Kampanjaan liittyminen oli Seitatech’lle itsestään selvää. Seita Akatemian tavoitteena on uuden osaamisen kehittäminen ja kiinnostuksen lisääminen niin tietoturvaa kuin maksamisen ratkaisuja kohtaan. Suomi100tonnia valmennusten avulla pääsemme jakamaan osaamistamme laajemmin ja sitä kautta kasvattamaan maksualan kansainvälisen tason asiantuntijoiden määrää Suomessa.”

Toiveenamme on, että tarjotut koulutuspaikat toimisivat ponnahduslautana maksualan tulevaisuuden huippuosaajille.

 

Miten osallistun?

1. Etsi oppia.fi'stä mieleinen koulutus, jossa on sininen Suomi 100 tonnia -reunus:

Suomi100kurssi

Oranssi reunus tarkoittaa, että Suomi 100 tonnia -paikka on jo täytetty.

oranssi kurssi

 

2. Täytä kurssin sivulta löytyvä Suomi100tonnia -hakemus

lomake

Suomi100tonnia -hakijoilta pyydetään kahta lyhyttä perustelutekstiä: Julkinen ja luottamuksellinen.

Kerro lomakkeessa omin sanoin, miksi juuri sinut tulisi valita ilmaiseen Suomi100tonnia koulutukseen.

Huomaa myös, että julkinen perustelu voidaan näyttää Oppia.fi -sivuilla nimettömänä.

 

3. Oppia.fi’n henkilökunta käsittelee hakemuksesi 24 tunnin sisällä, jonka jälkeen saat tiedon valinnastasi.

Oppia.fi lukee hakemuksen ja tekee päätöksen valinnasta. Kun sopiva osallistuja on löytynyt, Suomi100tonnia -paikka suljetaan ja hakijalle ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse.

 

4. Osallistu koulutukseen!

Saat sähköpostiisi vahvistuksen valinnastasi, sekä ohjeet kurssiin liittyen.

Koulutukseen voi hakea kuka vain, ikään, työtilanteeseen ja sukupuoleen katsomatta. Älä siis epäröi, vaan käy heti tutustumassa avoimiin valmennuksiimme.

Tietoa kirjoittajista:

Scroll to top