Mikko-Laaksonen - Seitatech

Seitatechin CTO Mikko Laaksonen asiantuntijaksi Alma Talentille

Seitatechin CTO Mikko Laaksonen on valittu Alma Talentin asiantuntijaksi kouluttamaan aiheella Maksujärjestelmät muutoksessa – onnistu maksujärjestelmän hankinnassa tai kehittämisessä.

Upeaa Mikko ja kiitos yhteistyöstä Alma Talent!

Meidän Mikko Laaksosella on yli 20 vuoden kokemus IT-palvelujen toimittamisesta, johon kuuluu yli 10 vuotta kansainvälisten maksujärjestelmien kehittämistä. Mikko on myös mm. Seitatechin pilvistrategian luoja ja sen liiketoimintatavoitteiden määrittelijä, joka on konsultoinut teknologiayrityksiä tietoturvassa ja sovellusarkkitehtuureissa Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.

Tutustu koulutukseen tarkemmin Alma Talentin sivuilla osoitteessa ja tule mukaan: https://koulutus.almatalent.fi/maksujarjestelmat-muutoksessa/

Koulutus on tarkoitettu finanssi- ja kaupanalan ammattilaisille, sekä IT- ja liiketoimintayksiköiden henkilöille, jotka ovat vastuussa maksujärjestelmien hankinnasta ja niiden kehittämisestä.

Koulutus antaa kattavat tiedot maksamisen strategian muodostamiseksi, sekä onnistuneen hankinnan takaamiseksi.

Maksaminen on ollut vahvassa muutoksessa Internetin, digitalisaation ja älylaitteiden kehityksen myötä. Tämän lisäksi EU on ottanut kasvavan roolin maksamisen sääntelyssä PSD2-direktiivin myötä. PSD1-direktiivi avasi maksamisen liiketoiminnan Euroopan tasolla; miten uudet muutokset näkyvät yrityksen liiketoimintaympäristössä?

Mikäli olet hankimassa uutta maksamisen järjestelmää tai kehittämässä jo hankittua järjestelmää, tämä koulutus antaa sinulle eväät tarkastella maksamista osana liiketoiminnan strategiaa ja tarjoaa sinulle kattavan katsauksen maksamisen tulevaisuudesta.

Hyvä maksujärjestelmä ei ainoastaan siirrä arvoa kuluttajalta kauppiaalle, vaan voi toimia myös kuluttajan sitouttamisessa ja merkittävänä kilpailutekijänä liiketoimintaympäristössä.

Osallistu koulutukseen ja opi millaista on tulevaisuuden maksaminen ja miten maksaminen tulisi huomioida osana liiketoiminnan kehittämistä ja strategiaa.

- Seitan tiimi

Scroll to top