EMV-korttimaksut pilveen - Seitatech

Seitatechin maksuliikennejärjestelmä siirtyy Seitatechin pilvipalveluun – Kansainvälinen kasvumme kiihtyy

Tästä olemme ylpeitä! Jälleen yksi osoitus siitä että Seitatechin teknologiaosaaminen on korttimaksualan kirkkainta kärkeä.

Asiakkaidemme ja oman liiketoimintamme skaalautumisen ja maailmanlaajuisen laajentamisen mahdollistamiseksi nyt ja tulevaisuudessa olemme viimeisen vuoden keskittäneet teknologiaosaamisemme resursseja tähän projektiin siirtäksemme kaikki maksuliikennepalvelumme uuteen, nimenomaan korttimaksujen prosessointiin (EMV, mobiili- ja verkkomaksut) räätälöityyn, Seitatechin pilvipalveluun.

Pilvipalvelu toteutetaan Microsoft Azure -pilvipalvelutalustalla, tarkoittaen samalla että Seitatech tuo Microsoft Azure pilvipalvelualustaan erittäin tietoturvallisen PCI DSS korttimaksuympäristön ensimmäisten joukossa maailmassa.

Seitatechin pilvipalvelun käyttöönotto ei vaikuta Seitatechin nykyisten palveluiden keskeytyksettömään saatavuuteen, joka on varmistettu myös migraatioprosessin aikana.

Kovan työn ja ansiokkaan kehityksen seurauksena asiakkaamme pääsevät nauttimaan edistyksellisestä tekniikastamme joka mahdollistaa samalla aivan uudenlaisen tuotekehityksen tulevaisuuden maksutekniikoihin. Pystymme samalla tarjoamaan nykyisiä ja uusia palveluitamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kustannustehokkaammin ja maailmanlaajuisesti.

Seitatechin pilvipalvelu varmistaa jatkossakin korkean palvelutason ylläpidon muuttuvassa ja vaativassa korttimaksualan ympäristössä ja alentaa riskiä teknisistä ongelmista.

Seitatechin pilvipalvelun avulla kaikki järjestelmiimme kertyvä data on yhdessä paikassa mikä mahdollistaa meille ja asiakkaillemme tiedon laajemman seuraamisen ja analysoinnin mm. pilotointivaiheessa olevalla Seitatechin datan louhintatyökalulla (tokenisointipalvelu), josta lähitulevaisuudessa lisää.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

- Seitan tiimi

Lisätietoja Seitatechin pilvipalveluista:

Mikko Laaksonen
CTO
Seita Technologies Oy
mikko.laaksonen@seitatech.fi

Sakari Parre
CEO
Seita Technologies Oy
sakari.parre@seitatech.fi

Scroll to top