payment website

Seitatechin kotisivut uudistuivat

Olet saattanut huomata kotisivujemme ulkoasun muuttuneen. Halusimme helpottaa asiakkaidemme elämää luomalla uudet sivut, joilla tarjoamme kattavamman kuvan toiminnastamme. Kotisivujen rinnalla lanseeraamme myös uuden blogimme, jonka tarkoituksena on tarjota sisäpiirin katsaus maksamisen toimialan kiinnostaviin yksityiskohtiin.

 

Uusi vuosi, uudet kotisivut

Uuden sivustomme avulla pystymme olla paremmin yhteydessä muihin maksualan toimijoihin. Haluammekin kasvattaa ymmärrystä sähköiseen maksamiseen liittyvistä ilmiöistä ja olla aktiivisesti mukana toimialan keskustelussa.

Nettisivun uudet toiminnallisuudet tukevat tavoitettamme kasvattaa Seitan roolia alan asiantuntijaorganisaationa. Haluamme auttaa alan yrityksiä selviämään tulevasta toimialan murroksesta ja tarjota työkalut, joiden avulla kumppanimme suoriutuvat muutoksesta voittajina.

Uusi lähestymistapamme kulminoituu Seita Academyn lanseeraukseen. Olemme aloittaneet maksualan koulutuksen tarjoamisen, tavoitteenamme kasvattaa toimialan teknistä osaamista. Ensimmäinen UL Transaction Security:n kanssa toteutettu, EMV and Contactless -valmennus järjestettiinkin kuun vaihteessa ja se loppuunmyytiin hetkessä. Jotta et jää ulos tärkeimmistä koulutuksistamme, kannattaa tilata Seitan uutiskirje, jonka kautta tiedotamme ensimmäisenä tulevista kursseista.

 

Laajempi kuvaus toiminnasta

Uuden sivun tarkoitus on laajentaa kuvaa Seitatechin toiminnasta ja roolista maksamisen toimialalla. Rakenne heijastaa kyvykkyyksiämme ja Seitan monipuolisia palveluja. Vaikka sivut antavat vain pintaraapaisun tarjontaamme, toivomme sen valottavan toimintaamme ja helpottavan asiakkaiden maksupalvelujen hankintaa.

 

PALVELUT -sivu tarjoaa katsauksen yrityksemme tuotteisiin ja palveluihin. Olemme pyrkineet tuomaan ydinosaamisemme etualalle, unohtamatta kuitenkaan maksamiselle elintärkeitä teknisiä ominaisuuksia. Tavoitteena on ollut helpottaa tuotantomme kokonaiskuvan hahmottamista, samalla tuoden lisätiedot asiakkaan saataville. Tukitoiminnot ja tekniset ominaisuudet onkin kätevästi sijoiteltu haitarien sisään, joita klikkaamalla lukija pääsee syventämään ymmärrystään palvelujen toiminnallisuuksista.

 

MEISTÄ -sivu luo kuvan Seitatechistä itsestään, tarjoten katsauksen yrityksen arvoihin ja tavoitteisiin, sekä ihmisiin toiminnan takana. Meistä -osio antaa toiminnallemme kasvot ja tuo esille Seitatechin taustalla pyörivät ajurit. Toivomme sivuillamme vierailevien pääsevän osion kautta sisään Seitan ajatusmaailmaan ja näin pystyvän vertaamaan yrityksen arvoja oman organisaationsa asennoitumiseen. Uskommekin että parhaat kumppanuudet syntyvät samanhenkisten yritysten välillä.

 

BLOGI on uusi kanavamme osallistua maksualan keskusteluun. Yrityksemme on täynnä toimialalle relevanttia osaamista ja mielipiteitä, joista tulee olemaan huomattavaa hyötyä blogin seuraajille. Jos et halua missata rahanarvoisia tietopaketteja, kannattaa myös tilata uutiskirjeemme. Se tarjoaa katsauksen blogissa tarjottuihin teemoihin sekä uniikkia informaatiota yrityksen sisältä.

 

REKRYTOINTI -palsta on tarkoitettu työnhakijoille ja maksualan asiantuntijoille tai sellaiseksi haluaville. Tarjoamme katsauksen yrityksen arkeen ja työilmapiiriin, sekä kerromme lisää toiminnastamme työntekijän näkökulmasta. Jos olet kiinnostunut maksuteknologiasta, kannattaa ehdottomasti piipahtaa vilkaisemassa avoimet paikat sekä yrityksemme kommentit tuoreille työnhakijoille.

 

Mikäli haluatte päästä juttusille asiantuntijoidemme kanssa, YHTEYSTIEDOT osiosta löytyy kaikki tarvittava. Lähetä sähköpostia tai soita vaihteeseen, niin autamme sinut eteenpäin. Täältä löytyvät myös osoitetietomme, mikäli suunnitelmissasi on vierailu toimistollemme.

Uutena sivuillamme on sen kaksikielinen toteutus. Klikkaamalla yläpalkistä löytyvää linkkiä, pääset vierailemaan joko englannin tai suomenkielisellä sivullamme.

 

Maailma muuttuu, Seita mukautuu

Nettisivujen uusiminen on Seitan lähtölaukaus uudelle vuodelle. 2017 tulee tuomaan tullessaan monenlaista mullistusta ja pyrimmekin entistä paremmin auttamaan asiakkaitamme toimialalla luovimisessa. Vuonna 2017 yrityksemme tulee painottamaan entistä voimakkaammin koulutukseen ja konsultointiin. Kannustammekin kaikkia kävijöitä kääntymään puoleemme maksualaan liittyvissä ongelmissa.

Kun olet katsastanut uudet sivumme, jätä kommenttia esimerkiksi tämän artikkelin viestikenttään. Olemme kiinnostuneita kuulemaan kävijöiden mielipiteitä uudesta ulkoasustamme.

Tietoa kirjoittajista:

Toomas Selkänen

Toomas on maksamisen teknologiasta kiinnostunut markkinointiasiantuntija. Hän purkaa maksualan aiheita maallikon näkökulmasta.

Scroll to top