Seitatech Future Payments

Tutustu Seitatechiin

Olemme suomalainen korttimaksujen välittäjä, maksupäätetoimittaja sekä ohjelmisto- ja maksuratkaisujen tuottaja. Kaikki tuotteemme ja palvelumme ovat maksupalvelualan vaatimusten mukaisesti tietoturvattuja sekä sertifioituja ja auditoituja.

Meidän erikoisalaamme ovat

  • maksupääteohjelmistot
  • sähköiset maksujärjestelmät
  • tulevaisuuden maksutekniikat

Seitatech on digitaalisiin maksuratkaisuihin erikoistunut kotimainen ohjelmistokehitystalo. Maksujärjestelmäpalveluitamme löytyy kaikista Pohjoismaista, kuten myös Virosta, Latviasta ja Liettuasta. Toteutamme PSD2-vaatimukset täyttävät maksuratkaisut eri kohteisiin monipuolisesti: kivijalkakauppoihin, mobiiliin ja verkkomaksamiseen. Meihin luotetaan sekä suurten että pienempien kauppiaiden ja kassajärjestelmätoimittajien keskuudessa. ???? Seitatechin korttimaksujen välityspalvelulle myönnettiin oikeus Avainlippu-merkin käyttöön vuonna 2020.

Kanavastrategia haastaa alan yleiset standardit ja liiketoimintamallit. Seitatech toimittaa jälleenmyyjilleen laadukkaat maksupäätteet, korttimaksujen vastaanoton edellyttämän maksupääteohjelmistolisenssin sekä korttimaksujen tietoturvallisen prosessoinnin, komponentteina osaksi jälleenmyyjien laajempaa kokonaisuutta.

Jälleenmyyntiin tarjoamissamme maksupäätteissä käytetään Seitatechin kehittämää ja omistamaa ohjelmistoa, jota päivitetään ja kehitetään jatkuvasti. Ohjelmisto täyttää tiukat tietoturvasäännökset (PCI SSF). Seitatech ei käy kauppaa suoraan loppuasiakkaiden kanssa, minkä vuoksi yhteistyö jälleenmyyjien kanssa on kumppanoituvaa ja liiketoiminnan kehitys on kaikkien yhteinen tavoite.

Maksupäätteemme ovat laadukkaita Castles Technology Co Ltd:n (”Castles”) maksupäätemalleja. Castles kuuluu kansainvälisesti mailman kymmenen suurimman maksupäätevalmistajan joukkoon.

Castlesin maksupäätteitä voidaan käyttää niin tavanomaisissa myymälöissä (esimerkiksi kaupat ja ravintolat), ammattimaisessa liikenteessä (esimerkiksi liikennöitsijät ja taksit) kuin miehittämättömissä ympäristöissä (huoltoasemat, myyntiautomaatit, itsepalvelumyymälät ja pelikoneet). Kaikki Seitatechin tarjoamat maksupäätteet ottavat vastaan siru- ja lähimaksut sekä yleisimmin käytössä olevat mobiililompakkomaksut.

Scroll to top