Seita Technologies Oy

SEITATECH ON suomalainen korttimaksujen välittäjä, maksupäätetoimittaja sekä ohjelmisto- ja maksuratkaisujen tuottaja. Olemme erikoistuneet maksupääteohjelmistoihin, sähköisiin maksujärjestelmiin ja tulevaisuuden maksutekniikoiden toteuttamiseen.

Pitkän kokemuksemme ja maksualan asiantuntevuutemme avulla toteutamme PSD2 vaatimukset täyttävät maksuratkaisut niin kivijalkakauppoihin, mobiiliin kuin verkkomaksamiseenkin. Mikäli etsit tai harkitset korttimaksuratkaisua omaan liiketoimintaasi, olethan rohkeasti meihin yhteydessä.

Seitatechin ammattitaitoon luotetaan laajasti niin suurten kuin pienempien kauppiaiden, kassajärjestelmätoimittajien, kuin pankkien keskuudessa.

Payment Gateway

Teettämällä sähköisten maksujen käsittelyn meillä, voit keskittyä täysin oman yrityksesi arvonluontiin, jättäen työläät teknologiaratkaisut muiden huoleksi.

PCI-DSS ja PCI PA-DSS sertifioitujen palvelujemme korkea saatavuus ja järkähtämätön tietoturva varmistavat yrityksesi katkeamattoman toiminnan. 

Kehityspalvelut

Maksuteknologia kehittyy kovaa vauhtia, mikä vaatii maksujen välittäjältä huomattavaa joustavuutta.

Kehityspalveluidemme avulla pystyt vastaamaan nopeasti muuttuvan alan vaatimuksiin ja ottamaan etumatkaa kilpailijoihisi nähden. Jos sinulta löytyy toimialan mullistava idea, me autamme yritystäsi toteuttamaan sen.

Maksupäätteet

Seitatech tuo Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille luotettavia ja laadukkaita Castles maksupäätteitä.

Castles Technology Co Ltd:n maksupäätteet ovat PCI PTS sertifioituja ja ominaisuuksiltaan maksupäätemarkkinoiden huippua. Kun valitset Castlesin, valitset parhaan. Maksupäätteet kaikkeen liiketoimintaan yhdeltä toimittajalta.

Jälleenmyyjille

Osana kasvavan maksupääteliiketoimintamme kehittämistä olemme etsimässä uusia jälleenmyyjiä sekä Pohjoismaissa että Baltiassa.

Olemme kiinnostuneita sekä kokeneemmista että ensiaskelia ottavista jälleenmyyjistä. Tärkeintä on että tunnet paloa myyntityötä kohtaan! Meiltä saat kaiken tarvittavan myyntityösi tukemiseksi.

Sakari Parre

Sakari Parre

Toimitusjohtaja

Sakari on vastuussa yrityksen pitkän aikavälin kehityksestä. Hänellä on laaja kokemus johtotehtävistä, sekä pankkien ja vähittäiskaupan teknisistä ratkaisuista.

Mikko Laaksonen

Mikko Laaksonen

Teknologiajohtaja

Mikko päättää Seitan teknologian toteutuksesta sekä ylläpidosta. Hän huolehtii, että ratkaisumme täyttävät asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset.

Markus Laaksonen

Markus Laaksonen

Kehitysjohtaja

Markus johtaa Seitan kehitysosastoa ja vastaa projektien ajantasaisesta valmistumisesta. Hänen johdollaan tehdään tulevaisuuden maksutavoista totta.

Jyri Kämäräinen

Asiakkuusjohtaja

Maksualan konkari jo yli 10 vuoden ajalta. Näyttöjä asiakaspalvelun, teknisen tuen ja suurien asiakasprojektien johtamisesta.

Tai kysy lisätietoja osoitteesta:

contact@seitatech.fi

Scroll to top