Seita Technologies Oy

SEITATECH ON suomalainen ohjelmisto- ja maksuratkaisujen tuottaja. Olemme erikoistuneet sähköisiin maksujärjestelmiin ja tulevaisuuden maksutekniikoiden toteuttamiseen. Pitkän kokemuksemme ja white-label-ideologiamme avulla pystymme tekemään asiakkaidemme suunnitelmista totta.

payment processing

Maksujen prosessointi

Teettämällä sähköisten maksujen käsittelyn meillä, voit keskittyä täysin oman yrityksesi arvonluontiin, jättäen työläät teknologiaratkaisut muiden huoleksi.

PCI-DSS sertifioitujen palvelujemme korkea saatavuus ja järkähtämätön tietoturva varmistavat yrityksesi katkeamattoman toiminnan. Seitatechin yhteistyökumppanina säästät aikaa, vaivaa ja selvää rahaa.

development

Kehityspalvelut

Maksuteknologia kehittyy kovaa vauhtia, mikä vaatii maksujen välittäjältä huomattavaa joustavuutta.

Kehityspalveluidemme avulla pystyt vastaamaan nopeasti muuttuvan alan vaatimuksiin ja ottamaan etumatkaa kilpailijoihisi nähden. Jos sinulta löytyy toimialan mullistava idea, me autamme yritystäsi toteuttamaan sen.

consultation

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntemuksemme on valjastettu täysin asiakkaidemme käyttöön. Mikäli yrityksenne tarvitsee konsultointia esimerkiksi maksuratkaisun lanseeraamisessa tai tukea kimurantin järjestelmäongelman kanssa, meiltä löytyy apu.

Voit myös kasvattaa yrityksesi sisäistä tietotaitoa, hyödyntämällä Seitan koulutuspalveluita.

Sakari Parre

Sakari Parre

Toimitusjohtaja

Sakari on vastuussa yrityksen pitkän aikavälin kehityksestä. Hänellä on laaja kokemus johtotehtävistä, sekä pankkien ja vähittäiskaupan teknisistä ratkaisuista.

Mikko Laaksonen

Mikko Laaksonen

Teknologiajohtaja

Mikko päättää Seitan teknologian toteutuksesta sekä ylläpidosta. Hän huolehtii, että ratkaisumme täyttävät asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset.

Markus Laaksonen

Markus Laaksonen

Kehitysjohtaja

Markus johtaa Seitan kehitysosastoa ja vastaa projektien ajantasaisesta valmistumisesta. Hänen johdollaan tehdään tulevaisuuden maksutavoista totta.

Timo Keinanen

Timo Keinänen

Talousjohtaja

Timo hallinnoi Seitan taloutta ja huolehtii yrityksen asiakasverkostosta. Tässä häntä auttaa yli kahden vuosikymmenen kokemus asiakaspalvelusta ja vähittäiskaupan teknologiasta.

Tai kysy lisätietoja osoitteesta:

contact@seitatech.fi

Scroll to top