Future Payments
Seita Technologies Oy

SEITATECH ON suomalainen korttimaksujen välittäjä, maksupäätetoimittaja sekä ohjelmisto- ja maksuratkaisujen tuottaja. Olemme erikoistuneet maksupääteohjelmistoihin, sähköisiin maksujärjestelmiin ja tulevaisuuden maksutekniikoiden toteuttamiseen.

Pitkän kokemuksemme ja maksualan asiantuntevuutemme avulla toteutamme PSD2 vaatimukset täyttävät maksuratkaisut niin kivijalkakauppoihin, mobiiliin kuin verkkomaksamiseenkin. Mikäli etsit tai harkitset korttimaksuratkaisua omaan liiketoimintaasi, olethan rohkeasti meihin yhteydessä.

Seitatechin ammattitaitoon luotetaan laajasti niin suurten kuin pienempien kauppiaiden, kassajärjestelmätoimittajien, kuin pankkien keskuudessa.

Payment Gateway

Teettämällä sähköisten maksujen käsittelyn meillä, voit keskittyä täysin oman yrityksesi arvonluontiin, jättäen työläät teknologiaratkaisut muiden huoleksi.

PCI-DSS ja PCI PA-DSS sertifioitujen palvelujemme korkea saatavuus ja järkähtämätön tietoturva varmistavat yrityksesi katkeamattoman toiminnan. 

Kehityspalvelut

Maksuteknologia kehittyy kovaa vauhtia, mikä vaatii maksujen välittäjältä huomattavaa joustavuutta.

Kehityspalveluidemme avulla pystyt vastaamaan nopeasti muuttuvan alan vaatimuksiin ja ottamaan etumatkaa kilpailijoihisi nähden. Jos sinulta löytyy toimialan mullistava idea, me autamme yritystäsi toteuttamaan sen.

Maksupäätteet

Seitatech tuo Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille luotettavia ja laadukkaita Castles maksupäätteitä.

Castles Technology Co Ltd:n maksupäätteet ovat PCI PTS sertifioituja ja ominaisuuksiltaan maksupäätemarkkinoiden huippua. Kun valitset Castlesin, valitset parhaan. Maksupäätteet kaikkeen liiketoimintaan yhdeltä toimittajalta.

Jälleenmyyjille

Osana kasvavan maksupääteliiketoimintamme kehittämistä olemme etsimässä uusia jälleenmyyjiä sekä Pohjoismaissa että Baltiassa.

Olemme kiinnostuneita sekä kokeneemmista että ensiaskelia ottavista jälleenmyyjistä. Tärkeintä on että tunnet paloa myyntityötä kohtaan! Meiltä saat kaiken tarvittavan myyntityösi tukemiseksi.

Tulevaisuuden maksu
Samu Ahjolinna - Seita Technologies Oy

Samu Ahjolinna
+358 400 976051
Myyntijohtaja

Sakari Parre

Sakari Parre

Toimitusjohtaja

Mikko Laaksonen

Mikko Laaksonen

Teknologiajohtaja

Markus Laaksonen CBDO

Markus Laaksonen

Kehitysjohtaja

Jyri Kämäräinen

Asiakkuusjohtaja

Sahkoiset maksut

Tai kysy lisätietoja osoitteesta:

contact@seitatech.fi

Scroll to top